• Cereal Bowl set – Pack of 2 (Aqua/Grey/Keylime) 6400,00 L

    Merrni disa tasa në një pako të vetme me vlerë!

    Ky set me tre tasa për drithëra, ëmbëlsira apo fruta, vjen në një koleksion ngjyrash të ndryshme dhe është një vlerë e shtuar për blerës të rinj dhe ata që dëshirojnë të kenë Miniware-in e tyre tashmë të dashur. Ky pako me vlerë përfshin tre tasa dhe tre kapakë silikoni dhe nuk përmban këmbë fiksuese.

  • Cereal Bowl Set – Pack of 3 (Cotton Candy/Toffee/Vanilla) 6400,00 L

    Merrni disa tasa në një pako të vetme me vlerë!

    Ky set me tre tasa për drithëra, ëmbëlsira apo fruta, vjen në një koleksion ngjyrash të ndryshme dhe është një vlerë e shtuar për blerës të rinj dhe ata që dëshirojnë të kenë Miniware-in e tyre tashmë të dashur. Ky pako me vlerë përfshin tre tasa dhe tre kapakë silikoni dhe nuk përmban këmbë fiksuese.

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories