• Ready Go Bento (Prickly Pear) 8495,00 L

  Bëhu gati të dalim! me mbajtësen GrowBento & çantën Mealtote.

  Ky kombinim ka gjithçka ju nevojitet për vaktet dhe ushqime jashtë shtëpisë. Çanta Meal Totes me astarin e brendshëm izolues i mban ushqimet të ngrohta dhe të ftohta për një kohë më të gjatë, ndërsa mbajtësja GrowBento është ena më e dobishme që mban deri në 4 tasë të vegjël duke krijuar pafund konfigurime të!

 • Ready Go! Bento (Pink Cloud) 8495,00 L

  Bëhu gati të dalim! me mbajtësen GrowBento & çantën Mealtote.

  Ky kombinim ka gjithçka ju nevojitet për vaktet dhe ushqime jashtë shtëpisë. Çanta Meal Totes me astarin e brendshëm izolues i mban ushqimet të ngrohta dhe të ftohta për një kohë më të gjatë, ndërsa mbajtësja GrowBento është ena më e dobishme që mban deri në 4 tasë të vegjël duke krijuar pafund konfigurime të!

   

  Seti përfshin:

  • 1x enëmbajtëse GrowBento
  • 2x tasë të vegjël
  • 1x çantë Meal Tote

   

  Arsyet pse e dashurojmë këtë set 

  • Mbajtësja GrowBento + tasët e vegjël janë enët më të dobishme dhe më praktike për ushqimet
  • Enëmbajtësja GrowBento mund të lahet në lavastovilje dhe tasët e vegjël mund të vendosen në frigorifer dhe në ngrirje
  • Çanta që mban ushqimet Meal Tote me izolim shërben për t’i mbajtur ushqimet si të ngrohta, ashtu edhe të ftohta sipas rastit
  • Çanta Meal Tote ka një zinxhir që kapet shumë lehtë dhe hapet gjerësisht deri në fund duke krijuar akses të lehtë.
  • Çanta  Meal Tote ka sipërfaqe rezistente ndaj ujit dhe është e lehtë për t’u pastruar duke e fshirë me një leckë

   

  Materialet

  • Ena GrowBento /është bërë me çelik 304 dhe me shtresë boje
   Për të ruajtur më mirë shtresën e bojës, mbajeni larg objekteve të mprehta ose të forta; larje në vende delikate ose larje me dorë
  • Tasët e vegjël / 100% silikon i përshtatshëm për ushqime
  • Çanta Meal Tote / pëlhure Oxford në kombinim me shtresë të bërë nga poliuretani termoplastik (TPU)
  • Shtresa e brendshme izoluese

   

  Përmasat

  • ena mbajtëse / 5.75 x 5.75 x 2.25(H)
  • tasi i vogël/ 2.5 x 2.5 x 2.25(H), vëllimi 4oz
  • çanta meal tote / 9.84″ x 8.66″ x 1″

   

  Udhëzime përdorimi

  Pastrimi:

  Produktet Miniware mund të lahen në lavastovilje. Për shtimin e jetëgjatësisë së produktit, shmangi përdorimin e opsionit të tharjes me nxehtësi, nëse lavastovilja juaj e ka një të tillë. Rekomandojmë fshirjen me leckë pas larjes dhe me pas tharjen në ambient të hapur. Në rast larjeje me dorë, mund të përdorni një sfungjer të rregullt të butë pasi sipërfaqja e produktit mund të gërvishtet nga sfungjeri i ashpër. Nuk rekomandohet leshi i çelikut.

  Mikrovala:

  Sigurohuni të mbushni gotën/tasin etj. të paktën në sasinë prej 3/4 ose më shumë; vendosni nxehtësi normale ose më pak se normale dhe ngroheni jo më shumë se një minutë. Përdorimi i temperaturave më të larta dhe/ose për më gjatë se një minutë mund të shkaktojë dëmtim të përhershëm të produktit tuaj Miniware! Rekomandojmë futjen në mikrovalë të ushqimit në një enë tjetër përpara përdorimit të produkteve Miniware për të ushqyer fëmijët tuaj; kjo garanton edhe ftohjen e ushqimit dhe shmang djegien e gojës së fëmijës. Produktet tona të sigurta dhe praktike për ushqimin prej silikoni janë të përkryera për përdorim në mikrovalë. Produktet prej çeliku nuk janë të sigurta për përdorim në mikrovalë.

 • Seti Ready go Bento (Golden Swallow) 8495,00 L

  Bëhu gati të dalim! me mbajtësen GrowBento & çantën Mealtote.

  Ky kombinim ka gjithçka ju nevojitet për vaktet dhe ushqime jashtë shtëpisë. Çanta Meal Totes me astarin e brendshëm izolues i mban ushqimet të ngrohta dhe të ftohta për një kohë më të gjatë, ndërsa mbajtësja GrowBento është ena më e dobishme që mban deri në 4 tasë të vegjël duke krijuar pafund konfigurime të!

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories