• Çanta e ushqimit (Pink Cloud) 4010,00 L

    Një çantë dreke moderne dhe shumëfunksionale e përshtatshme për të gjitha fazat e të ushqyerjes, nga puretë në shtëpi deri tek ushqimet në shkollë, çanta jonë e ushqimit është çanta e vetme e drekës që ju nevojitet!

    E bërë nga materiale të qëndrueshme, rezistente ndaj vjetërimit dhe materiale të papërshkueshme nga uji, çanta e ushqimit është e lehtë për t’u pastruar dhe mbetet e bukur për shkak paletës së ngjyrave të freskëta dhe detajeve të reja që nuk dalin kurrë nga moda. Hapja e gjerë përshtatet që të nxë deri në tre kuti Growbento, ose një gamë shishesh, tasa silipod dhe artikujve të tjerë të kujdesit për fëmijët, ndërsa shtresa termike e brendshme i ruan temperaturat e ushqimit të rregulluara deri në momentin e ngrënies.

  • Çantë për mbajtjen e ushqimeve (Golden Swallow) 4010,00 L

    Një çantë dreke moderne dhe shumëfunksionale e përshtatshme për të gjitha fazat e të ushqyerjes, nga puretë në shtëpi deri tek ushqimet në shkollë, çanta jonë e ushqimit është çanta e vetme e drekës që ju nevojitet!

    E bërë nga materiale të qëndrueshme, rezistente ndaj vjetërimit dhe materiale të papërshkueshme nga uji, çanta e ushqimit është e lehtë për t’u pastruar dhe mbetet e bukur për shkak paletës së ngjyrave të freskëta dhe detajeve të reja që nuk dalin kurrë nga moda. Hapja e gjerë përshtatet që të nxë deri në tre kuti Growbento, ose një gamë shishesh, tasa silipod dhe artikujve të tjerë të kujdesit për fëmijët, ndërsa shtresa termike e brendshme i ruan temperaturat e ushqimit të rregulluara deri në momentin e ngrënies.

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories