• Little Foodie (Little Hipster) 8350,00 L

  Prezantimi i “Little foodie”, seti i përkryer i ushqyerjes dhe dhurata e përsosur gjithëpërfshirëse me “çdo gjë brenda pakos”.

  Ky set i plotë i kombinuar i Miniware është pikënisja e përkryer për të vegjlit që sapo kanë filluar të vetë-ushqehen. Prodhuar me materiale të qëndrueshme, me këmbë të çmontueshme që fiksohen përmes thithjes në sipërfaqe, aksesorë silikoni dhe kënde unike që lehtësojnë “ngrënien me lugë”, “Little Foodie” është krijuar për t’u ardhur në ndihmë fëmijëve që të mësojnë aftësitë bazë teksa minimizojnë aksidentet dhe derdhjet e ushqimeve. Tasi jonë i drithërave me kapak kundër ujit, i cili mbyllet dhe puthitet në mënyrë të sigurt, duke e bërë atë ideal për transportimin e ushqimeve të çrregullta ose ruajtjen e ushqimeve që mbeten. I përkryer si për dhuratë, ashtu edhe për vetë të vegjlit tuaj rrëmujaxhinj!

   

   

  Seti përfshin: 

  • 1x tas për drithëra
  • 1x kapak silikoni
  • 1x pjatë sanduiçi
  • 1x seti im i parë i ngrënies
  • 1x gotë “1-2-3 sip” me pip kashte
  • 1x këmbë të çmontueshme që fiksohet me thithje

   


  Arsyet pse e dashurojmë këtë set: 

  • Këmba e çmontueshme, që fiksohet me thithje  në sipërfaqe të ndryshme, bën lidhjen e tasit me pjatën
  • Ndërton aftësitë e të ushqyerit dhe i nënshtrohet ndryshimeve teksa të vegjlit rriten
  • I sigurt në lavastovilje
  • Me kapakun e silikonit ka më pak rrëmujë dhe ruajtja e ushqimeve bëhet më e lehtë
  • Materiale të sigurta për tokën dhe familjen, të biodegradueshme, praktike dhe të sigurta për  ushqimet
  • Sistemohen dhe vendosen lehtësisht në rafte
  • Seti i përkryer “gjithçka brenda një pakoje”

   


  Materialet 

  • Tasi, pjata, seti i ngrënies, gota+kapak: me baza bimore, të biodegradueshme dhe PLA pa naftë
  • Këmba e thithjes, kapaku i tasit, luga e dhëmbëve, pipi: silikon 100% i sigurt për ushqimet

   

   

   

  Përmasat e produktit (cm) / Pesha/ Vëllimi

  • Tasi i drithërave -12.7x 12.7x 5.7 / 125(g) / 350(ml)
  • Pjata e sanduiçit – 21.1x 21.1x 3.7 / 224(g) /600(ml)
  • Gota nga e cila mund të pihet me gllënjka pa derdhur lëngjet – 7.75x 8.25x 13.3 / 130(g) / 190(ml)
  • Seti im i parë i ngrënies – Piruni 13x 13 / 23(g) Luga 13.4x 3.2/ 21(g)
  • Kapaku i tasit të drithërave – 13x 13 x1.65 / 32(g)
  • Këmba me thithje – 14.4x 13 x1.7 / 26(g)

   

  Udhëzime përdorimi

  Pastrimi:

  Produktet Miniware mund të lahen në lavastovilje. Për shtimin e jetëgjatësisë së produktit, shmangi përdorimin e opsionit të tharjes me nxehtësi, nëse lavastovilja juaj e ka një të tillë. Rekomandojmë fshirjen me leckë pas larjes dhe me pas tharjen në ambient të hapur. Në rast larjeje me dorë, mund të përdorni një sfungjer të rregullt të butë pasi sipërfaqja e produktit mund të gërvishtet nga sfungjeri i ashpër. Nuk rekomandohet leshi i çelikut.

  Mikrovala:

  Sigurohuni të mbushni gotën/tasin etj. të paktën në sasinë prej 3/4 ose më shumë; vendosni nxehtësi normale ose më pak se normale dhe ngroheni jo më shumë se një minutë. Përdorimi i temperaturave më të larta dhe/ose për më gjatë se një minutë mund të shkaktojë dëmtim të përhershëm të produktit tuaj Miniware! Rekomandojmë futjen në mikrovalë të ushqimit në një enë tjetër përpara përdorimit të produkteve Miniware për të ushqyer fëmijët tuaj; kjo garanton edhe ftohjen e ushqimit dhe shmang djegien e gojës së fëmijës. Produktet tona të sigurta dhe praktike për ushqimin prej SILIKONI janë të përkryera për përdorim në mikrovalë. Produktet prej çeliku nuk janë të sigurta për përdorim në mikrovalë.

 • Little Foodie (Vanilla + Aqua) 8350,00 L

  Prezantimi i “Little foodie”, seti i përkryer i ushqyerjes dhe dhurata e përsosur gjithëpërfshirëse me “çdo gjë brenda pakos”.

  Ky set i plotë i kombinuar i Miniware është pikënisja e përkryer për të vegjlit që sapo kanë filluar të vetë-ushqehen. Prodhuar me materiale të qëndrueshme, me këmbë të çmontueshme që fiksohen përmes thithjes në sipërfaqe, aksesorë silikoni dhe kënde unike që lehtësojnë “ngrënien me lugë”, “Little Foodie” është krijuar për t’u ardhur në ndihmë fëmijëve që të mësojnë aftësitë bazë teksa minimizojnë aksidentet dhe derdhjet e ushqimeve. Tasi jonë i drithërave me kapak kundër ujit, i cili mbyllet dhe puthitet në mënyrë të sigurt, duke e bërë atë ideal për transportimin e ushqimeve të çrregullta ose ruajtjen e ushqimeve që mbeten. I përkryer si për dhuratë, ashtu edhe për vetë të vegjlit tuaj rrëmujaxhinj!

 • Little Foodie (Vanilla + Key Lime) 8350,00 L

  Prezantimi i “Little foodie”, seti i përkryer i ushqyerjes dhe dhurata e përsosur gjithëpërfshirëse me “çdo gjë brenda pakos”.

  Ky set i plotë i kombinuar i Miniware është pikënisja e përkryer për të vegjlit që sapo kanë filluar të vetë-ushqehen. Prodhuar me materiale të qëndrueshme, me këmbë të çmontueshme që fiksohen përmes thithjes në sipërfaqe, aksesorë silikoni dhe kënde unike që lehtësojnë “ngrënien me lugë”, “Little Foodie” është krijuar për t’u ardhur në ndihmë fëmijëve që të mësojnë aftësitë bazë teksa minimizojnë aksidentet dhe derdhjet e ushqimeve. Tasi jonë i drithërave me kapak kundër ujit, i cili mbyllet dhe puthitet në mënyrë të sigurt, duke e bërë atë ideal për transportimin e ushqimeve të çrregullta ose ruajtjen e ushqimeve që mbeten. I përkryer si për dhuratë, ashtu edhe për vetë të vegjlit tuaj rrëmujaxhinj!

 • Seti “Little Foodie” (Little Camper) 8350,00 L

  Prezantimi i “Little foodie”, seti i përkryer i ushqyerjes dhe dhurata e përsosur gjithëpërfshirëse me “çdo gjë brenda pakos”.

  Ky set i plotë i kombinuar i Miniware është pikënisja e përkryer për të vegjlit që sapo kanë filluar të vetë-ushqehen. Prodhuar me materiale të qëndrueshme, me këmbë të çmontueshme që fiksohen përmes thithjes në sipërfaqe, aksesorë silikoni dhe kënde unike që lehtësojnë “ngrënien me lugë”, “Little Foodie” është krijuar për t’u ardhur në ndihmë fëmijëve që të mësojnë aftësitë bazë teksa minimizojnë aksidentet dhe derdhjet e ushqimeve. Tasi jonë i drithërave me kapak kundër ujit, i cili mbyllet dhe puthitet në mënyrë të sigurt, duke e bërë atë ideal për transportimin e ushqimeve të çrregullta ose ruajtjen e ushqimeve që mbeten. I përkryer si për dhuratë, ashtu edhe për vetë të vegjlit tuaj rrëmujaxhinj!

 • Seti “Little Foodie” (Little Patissier) 8350,00 L

  Prezantimi i “Little foodie”, seti i përkryer i ushqyerjes dhe dhurata e përsosur gjithëpërfshirëse me “çdo gjë brenda pakos”.

  Ky set i plotë i kombinuar i Miniware është pikënisja e përkryer për të vegjlit që sapo kanë filluar të vetë-ushqehen. Prodhuar me materiale të qëndrueshme, me këmbë të çmontueshme që fiksohen përmes thithjes në sipërfaqe, aksesorë silikoni dhe kënde unike që lehtësojnë “ngrënien me lugë”, “Little Foodie” është krijuar për t’u ardhur në ndihmë fëmijëve që të mësojnë aftësitë bazë teksa minimizojnë aksidentet dhe derdhjet e ushqimeve. Tasi jonë i drithërave me kapak kundër ujit, i cili mbyllet dhe puthitet në mënyrë të sigurt, duke e bërë atë ideal për transportimin e ushqimeve të çrregullta ose ruajtjen e ushqimeve që mbeten. I përkryer si për dhuratë, ashtu edhe për vetë të vegjlit tuaj rrëmujaxhinj!

 • Seti “Little Foodie” (Vanilla/Cotton Candy) 8350,00 L

  Prezantimi i “Little foodie”, seti i përkryer i ushqyerjes dhe dhurata e përsosur gjithëpërfshirëse me “çdo gjë brenda pakos”.

  Ky set i plotë i kombinuar i Miniware është pikënisja e përkryer për të vegjlit që sapo kanë filluar të vetë-ushqehen. Prodhuar me materiale të qëndrueshme, me këmbë të çmontueshme që fiksohen përmes thithjes në sipërfaqe, aksesorë silikoni dhe kënde unike që lehtësojnë “ngrënien me lugë”, “Little Foodie” është krijuar për t’u ardhur në ndihmë fëmijëve që të mësojnë aftësitë bazë teksa minimizojnë aksidentet dhe derdhjet e ushqimeve. Tasi jonë i drithërave me kapak kundër ujit, i cili mbyllet dhe puthitet në mënyrë të sigurt, duke e bërë atë ideal për transportimin e ushqimeve të ç’rregullta ose ruajtjen e ushqimeve që mbeten. I përkryer si për dhuratë, ashtu edhe për vetë të vegjlit tuaj rrëmujaxhinj!

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories