• Sip & Snack (Aqua) 4410,00 L

  Prezantimi i Sip & Snack, seti ynë për të pirë dhe për të ngrënë për vakte të plota.

  Seti Sip + Snack i Miniware është një sistem i plotë enësh ngrënieje për fëmijë, is krijuar për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e rëndësishme të ushqyerjes. Këndi specifik 90° lehtëson marrjen e ushqimeve si me lugë, ashtu edhe kur bebushat përdorin gishtat e tyre të vegjël, duke nxitur vetë-ushqyerjen. Dizajni i bukur modern dhe ngjyrat qetësuese e përqendrojnë fokusin tek ushqimi dhe tek ngrënia, ndërkohë që këmbëza që fiksohet me vakum me thithje e mban tasin të fiksuar fort në sipërfaqe. Mjaft më me derdhje të ushqimeve!

 • Sip & Snack (Cotton Candy/Cotton Candy) 4410,00 L

  Prezantimi i Sip & Snack, seti ynë për të pirë dhe për të ngrënë për vakte të plota.

  Seti Sip + Snack i Miniware është një sistem i plotë enësh ngrënieje për fëmijë, is krijuar për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e rëndësishme të ushqyerjes. Këndi specifik 90° lehtëson marrjen e ushqimeve si me lugë, ashtu edhe kur bebushat përdorin gishtat e tyre të vegjël, duke nxitur vetë-ushqyerjen. Dizajni i bukur modern dhe ngjyrat qetësuese e përqendrojnë fokusin tek ushqimi dhe tek ngrënia, ndërkohë që këmbëza që fiksohet me vakum me thithje e mban tasin të fiksuar fort në sipërfaqe. Mjaft më me derdhje të ushqimeve!

 • Sip & Snack (Grey) 4410,00 L

  Prezantimi i Sip & Snack, seti ynë për të pirë dhe për të ngrënë për vakte të plota.

  Seti Sip + Snack i Miniware është një sistem i plotë enësh ngrënieje për fëmijë, is krijuar për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e rëndësishme të ushqyerjes. Këndi specifik 90° lehtëson marrjen e ushqimeve si me lugë, ashtu edhe kur bebushat përdorin gishtat e tyre të vegjël, duke nxitur vetë-ushqyerjen. Dizajni i bukur modern dhe ngjyrat qetësuese e përqendrojnë fokusin tek ushqimi dhe tek ngrënia, ndërkohë që këmbëza që fiksohet me vakum me thithje e mban tasin të fiksuar fort në sipërfaqe. Mjaft më me derdhje të ushqimeve!

 • Sip & Snack (Keylime) 4410,00 L

  Prezantimi i Sip & Snack, seti ynë për të pirë dhe për të ngrënë për vakte të plota.

  Seti Sip + Snack i Miniware është një sistem i plotë enësh ngrënieje për fëmijë, is krijuar për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e rëndësishme të ushqyerjes. Këndi specifik 90° lehtëson marrjen e ushqimeve si me lugë, ashtu edhe kur bebushat përdorin gishtat e tyre të vegjël, duke nxitur vetë-ushqyerjen. Dizajni i bukur modern dhe ngjyrat qetësuese e përqendrojnë fokusin tek ushqimi dhe tek ngrënia, ndërkohë që këmbëza që fiksohet me vakum me thithje e mban tasin të fiksuar fort në sipërfaqe. Mjaft më me derdhje të ushqimeve!

 • Sip & Snack (Toffee) 4410,00 L

  Prezantimi i Sip & Snack, seti ynë për të pirë dhe për të ngrënë për vakte të plota.

  Seti Sip + Snack i Miniware është një sistem i plotë enësh ngrënieje për fëmijë, is krijuar për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e rëndësishme të ushqyerjes. Këndi specifik 90° lehtëson marrjen e ushqimeve si me lugë, ashtu edhe kur bebushat përdorin gishtat e tyre të vegjël, duke nxitur vetë-ushqyerjen. Dizajni i bukur modern dhe ngjyrat qetësuese e përqendrojnë fokusin tek ushqimi dhe tek ngrënia, ndërkohë që këmbëza që fiksohet me vakum me thithje e mban tasin të fiksuar fort në sipërfaqe. Mjaft më me derdhje të ushqimeve!

 • Sip & Snack (Vanilla/Aqua) 4410,00 L

  Prezantimi i Sip & Snack, seti ynë për të pirë dhe për të ngrënë për vakte të plota.

  Seti Sip + Snack i Miniware është një sistem i plotë enësh ngrënieje për fëmijë, is krijuar për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e rëndësishme të ushqyerjes. Këndi specifik 90° lehtëson marrjen e ushqimeve si me lugë, ashtu edhe kur bebushat përdorin gishtat e tyre të vegjël, duke nxitur vetë-ushqyerjen. Dizajni i bukur modern dhe ngjyrat qetësuese e përqendrojnë fokusin tek ushqimi dhe tek ngrënia, ndërkohë që këmbëza që fiksohet me vakum me thithje e mban tasin të fiksuar fort në sipërfaqe. Mjaft më me derdhje të ushqimeve!

 • Sip & Snack (Vanilla/Keylime 4410,00 L

  Prezantimi i Sip & Snack, seti ynë për të pirë dhe për të ngrënë për vakte të plota.

  Seti Sip + Snack i Miniware është një sistem i plotë enësh ngrënieje për fëmijë, is krijuar për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e rëndësishme të ushqyerjes. Këndi specifik 90° lehtëson marrjen e ushqimeve si me lugë, ashtu edhe kur bebushat përdorin gishtat e tyre të vegjël, duke nxitur vetë-ushqyerjen. Dizajni i bukur modern dhe ngjyrat qetësuese e përqendrojnë fokusin tek ushqimi dhe tek ngrënia, ndërkohë që këmbëza që fiksohet me vakum me thithje e mban tasin të fiksuar fort në sipërfaqe. Mjaft më me derdhje të ushqimeve!

 • Sip Snack (Vanilla/Cotton Candy) 4410,00 L

  Prezantimi i Sip & Snack, seti ynë për të pirë dhe për të ngrënë për vakte të plota.

  Seti Sip + Snack i Miniware është një sistem i plotë enësh ngrënieje për fëmijë, is krijuar për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e rëndësishme të ushqyerjes. Këndi specifik 90° lehtëson marrjen e ushqimeve si me lugë, ashtu edhe kur bebushat përdorin gishtat e tyre të vegjël, duke nxitur vetë-ushqyerjen. Dizajni i bukur modern dhe ngjyrat qetësuese e përqendrojnë fokusin tek ushqimi dhe tek ngrënia, ndërkohë që këmbëza që fiksohet me vakum me thithje e mban tasin të fiksuar fort në sipërfaqe. Mjaft më me derdhje të ushqimeve!

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories