• Mini Sous Chef (Enchanted Sky) 8080,00 L

  Seti i plotë për kuzhinierët e vegjël! Gushorja Catch & Cover kthehet nga një gushore e zakonshme e vogël në një përparëse, e cila është e përkryer për të shijuar një vakt të shëndetshëm dhe për të ndihmuar në gatim ose pjekje. Së bashku me pjatën që ngjitet, ndarësen e lëvizshme të silikonit dhe lugën e pirunin ergonomik, ky set ka gjithçka që i duhet një shefi të vogël për të kultivuar një marrëdhënie të fortë me ushqimet e shijshme!

 • Mini Sous Chef (Gentle Blossom) 8080,00 L

  Seti i plotë për kuzhinierët e vegjël! Gushorja Catch & Cover kthehet nga një gushore e zakonshme e vogël në një përparëse, e cila është e përkryer për të shijuar një vakt të shëndetshëm dhe për të ndihmuar në gatim ose pjekje. Së bashku me pjatën që ngjitet, ndarësen e lëvizshme të silikonit dhe lugën e pirunin ergonomik, ky set ka gjithçka që i duhet një shefi të vogël për të kultivuar një marrëdhënie të fortë me ushqimet e shijshme!

 • Mini Sous Chef (Gentle Blossom) 8080,00 L

  Seti i plotë për kuzhinierët e vegjël! Gushorja Catch & Cover kthehet nga një gushore e zakonshme e vogël në një përparëse, e cila është e përkryer për të shijuar një vakt të shëndetshëm dhe për të ndihmuar në gatim ose pjekje. Së bashku me pjatën që ngjitet, ndarësen e lëvizshme të silikonit dhe lugën e pirunin ergonomik, ky set ka gjithçka që i duhet një shefi të vogël për të kultivuar një marrëdhënie të fortë me ushqimet e shijshme!

  Ky produkt përfshin

  • 1x pjatë sanduiçi
  • 1x pjatë me ngjitje
  • 1x ndarëse inteligjente
  • 1x gushore Catch & Cover
  • 1x set (lugë, piru)

   

  Arsyet pse e dashurojmë këtë set

  • I ndihmon fëmijët të ushqejnë dashurinë për ushqimin
  • Përmes sistemit të mbylljes, përmasat dhe madhësia e gushores Catch & Cover rregullohen lehtësisht dhe ajo transformohet në një përparëse
  • Pjata e sanduiçit me ndarësen inteligjente është e përkthyer për bebat që janë pëzgjedhës dhe i zgjedhin ushqimet me kujdes!
  • Ndarësja inteligjente mund të përdoret si ndarëse ose si pjatë shtesë
  • Këmba e çmontueshme që fiksohet mbi sipërfaqe të ndryshme përmes thithjes ndihmon në ndërtimin e aftësive të ushqyerit dhe ndryshon teksa të vegjlit rriten
  • Aksesorët e setit të parë të ngrënies (lugë, piru) kanë bisht rrethor në fund, gjë që i jep atyre një formë të përkryer për t’u kapur lehtësisht nga duart e vogla të bebave

   

  Materialet

  • seti im i parë i ngrënies (lugë, piru) & pjata e sanduiçit / materiale me bazë bimore, të biodegradueshme dhe PLA pa naftë
  • këmba me ngjitje dhe ndarësja inteligjente / 100% silikon i përshtatshëm për ushqime
  • Gushorja catch & cover / është e bërë nga pëlhura Oxford dhe TPU (poliuretani termoplastik)

   

   

  Përmasat

  • pjata / 8.31 x 8.31 x 1.46(H)
  • ndarësja inteligjente / 8.66 x 5.71 x 0.98(H)
  • luga 5.3 x 1.2 / piruni 5.1 x 1.2 / seti 6.1 x 2.6 x 0.6
  • gushorja catch & cover / 18 x 11

   

  Udhëzime përdorimi

  Pastrimi:

  Produktet Miniware mund të lahen në lavastovilje. Për shtimin e jetëgjatësisë së produktit, shmangi përdorimin e opsionit të tharjes me nxehtësi, nëse lavastovilja juaj e ka një të tillë. Rekomandojmë fshirjen me leckë pas larjes dhe me pas tharjen në ambient të hapur. Në rast larjeje me dorë, mund të përdorni një sfungjer të rregullt të butë pasi sipërfaqja e produktit mund të gërvishtet nga sfungjeri i ashpër. Nuk rekomandohet leshi i çelikut.

  Mikrovala:

  Sigurohuni të mbushni gotën/tasin etj. të paktën në sasinë prej 3/4 ose më shumë; vendosni nxehtësi normale ose më pak se normale dhe ngroheni jo më shumë se një minutë. Përdorimi i temperaturave më të larta dhe/ose për më gjatë se një minutë mund të shkaktojë dëmtim të përhershëm të produktit tuaj Miniware! Rekomandojmë futjen në mikrovalë të ushqimit në një enë tjetër përpara përdorimit të produkteve Miniware për të ushqyer fëmijët tuaj; kjo garanton edhe ftohjen e ushqimit dhe shmang djegien e gojës së fëmijës. Produktet tona të sigurta dhe praktike për ushqimin prej silikoni janë të përkryera për përdorim në mikrovalë. Produktet prej çeliku nuk janë të sigurta për përdorim në mikrovalë.

 • Mini Sous Chef (Golden Harvest) 8080,00 L

  Seti i plotë për kuzhinierët e vegjël! Gushorja Catch & Cover kthehet nga një gushore e zakonshme e vogël në një përparëse, e cila është e përkryer për të shijuar një vakt të shëndetshëm dhe për të ndihmuar në gatim ose pjekje. Së bashku me pjatën që ngjitet, ndarësen e lëvizshme të silikonit dhe lugën e pirunin ergonomik, ky set ka gjithçka që i duhet një shefi të vogël për të kultivuar një marrëdhënie të fortë me ushqimet e shijshme!

 • Mini Sous Chef (Hot Succulent) 8080,00 L

  Seti i plotë për kuzhinierët e vegjël! Gushorja Catch & Cover kthehet nga një gushore e zakonshme e vogël në një përparëse, e cila është e përkryer për të shijuar një vakt të shëndetshëm dhe për të ndihmuar në gatim ose pjekje. Së bashku me pjatën që ngjitet, ndarësen e lëvizshme të silikonit dhe lugën e pirunin ergonomik, ky set ka gjithçka që i duhet një shefi të vogël për të kultivuar një marrëdhënie të fortë me ushqimet e shijshme!

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories