• (Silifold) (Sage) 2720,00 L

  Njihuni me Silifold, shokun tuaj të përkryer për vaktet ushqimore që i merrni me vete kur jeni në lëvizje! Ky set kompakt hapet lehtë për të krijuar dy enë të përshtatshme me përmasa të përkryera për secilin vakt. Silifold i mban ushqimet të sigurta dhe në vendin e duhur kudo që jeni. Pasi të keni mbaruar ushqimin, thjesht paloseni, mbylleni dhe vazhdoni punën tuaj  – ushqyerja nuk ka qenë kurrë më praktike se kaq!

 • Silifold (Almond Butter) 2720,00 L

  Njihuni me Silifold, shokun tuaj të përkryer për vaktet ushqimore që i merrni me vete kur jeni në lëvizje! Ky set kompakt hapet lehtë për të krijuar dy enë të përshtatshme me përmasa të përkryera për secilin vakt. Silifold i mban ushqimet të sigurta dhe në vendin e duhur kudo që jeni. Pasi të keni mbaruar ushqimin, thjesht paloseni, mbylleni dhe vazhdoni punën tuaj  – ushqyerja nuk ka qenë kurrë më praktike se kaq!

 • Silifold (Chicory) 2720,00 L

  Njihuni me Silifold, shokun tuaj të përkryer për vaktet ushqimore që i merrni me vete kur jeni në lëvizje! Ky set kompakt hapet lehtë për të krijuar dy enë të përshtatshme me përmasa të përkryera për secilin vakt. Silifold i mban ushqimet të sigurta dhe në vendin e duhur kudo që jeni. Pasi të keni mbaruar ushqimin, thjesht paloseni, mbylleni dhe vazhdoni punën tuaj  – ushqyerja nuk ka qenë kurrë më praktike se kaq!

 • Silifold (Pink Salt) 2720,00 L

  Njihuni me Silifold, shokun tuaj të përkryer për vaktet ushqimore që i merrni me vete kur jeni në lëvizje! Ky set kompakt hapet lehtë për të krijuar dy enë të përshtatshme me përmasa të përkryera për secilin vakt. Silifold i mban ushqimet të sigurta dhe në vendin e duhur kudo që jeni. Pasi të keni mbaruar ushqimin, thjesht paloseni, mbylleni dhe vazhdoni punën tuaj  – ushqyerja nuk ka qenë kurrë më praktike se kaq!

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories