• Sili Mini Go (Blue Banana) 5840,00 L

  Seti i plotë i ngrënies që lehtëson vaktet e ushqyerjes në ambiente të jashtme për prindërit dhe për bebushat! Ky set silikoni ka gjithçka që u nevojitet bebave për të shijuar vaktet e tyre jashtë shtëpisë – një pjatë që fiksohet duke u ngjitur dhe një gushore, e cila mbyllet dhe fiksohet për t’u ruajtur, ndërsa lugët 2n1 përshtatet me aftësitë e fëmijës suaj.   

 • Sili Mini Go (Golden Boost) 5840,00 L

  Seti i plotë i ngrënies që lehtëson vaktet e ushqyerjes në ambiente të jashtme për prindërit dhe për bebushat! Ky set silikoni ka gjithçka që u nevojitet bebave për të shijuar vaktet e tyre jashtë shtëpisë – një pjatë që fiksohet duke u ngjitur dhe një gushore, e cila mbyllet dhe fiksohet për t’u ruajtur, ndërsa lugët 2n1 përshtatet me aftësitë e fëmijës suaj.

 • Sili Mini Go (Green Energy) 5840,00 L

  Seti i plotë i ngrënies që lehtëson vaktet e ushqyerjes në ambiente të jashtme për prindërit dhe për bebushat! Ky set silikoni ka gjithçka që u nevojitet bebave për të shijuar vaktet e tyre jashtë shtëpisë – një pjatë që fiksohet duke u ngjitur dhe një gushore, e cila mbyllet dhe fiksohet për t’u ruajtur, ndërsa lugët 2n1 përshtatet me aftësitë e fëmijës suaj.   

 • Sili Mini Go (Pink Antioxidant) 5840,00 L

  Seti i plotë i ngrënies që lehtëson vaktet e ushqyerjes në ambiente të jashtme për prindërit dhe për bebushat! Ky set silikoni ka gjithçka që u nevojitet bebave për të shijuar vaktet e tyre jashtë shtëpisë – një pjatë që fiksohet duke u ngjitur dhe një gushore, e cila mbyllet dhe fiksohet për t’u ruajtur, ndërsa lugët 2n1 përshtatet me aftësitë e fëmijës suaj.   

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories