• My First Pac Pac (Kai) 7880,00 L

  Sill një mik në shkollë çdo ditë dhe ky mik është “My First Pac Pac!”  Ky mik i adhurueshëm nga Kalifornia është gati për ta bërë mësimin argëtues. Ndarjet me mbushje kanë hapësirë për shumë gjëra si lodra, veshje dhe ushqime!        Ka edhe një ndarje të izoluar për t’i mbajtur ushqimet të freskëta.

  Kai është shoku yt nga Gjiri i San Franciskos! Ai jeton mes larmishmërisë detare që gjendet përgjatë bregdetit të San Franciskos. Gjërat e tij të preferuara janë shkenca, sushi dhe sërfi me shokët e tij.

  Kai është i lehtë për t’u pastruar dhe zgjat shumë; është i mirë për bebushat tuaj që po rriten, si dhe për tokën tonë! Çanta “My First Pac Pac” është e rregullueshme dhe mund të zgjatet ose të zvogëlohet për fëmijë 3 vjeç e lart.

  Përmes dizajnit të çantave tona Pac Pac synojmë të rrisim përfitimet terapeutike të objekteve kalimtare në aventurat e përditshme, duke ofruar një mik që ju përfaqafon e që mbështet mirëqenien emocionale dhe pavarësinë, duke mbajtur njëkohësisht si kutitë e drekës, ashtu dhe librat.

 • My First Pac Pac (Luna) 7880,00 L

  Sill një mik në shkollë çdo ditë dhe ky mik është “My First Pac Pac!”  Ky mik i adhurueshëm nga Kalifornia është gati për ta bërë mësimin argëtues. Ndarjet me mbushje kanë hapësirë për shumë gjëra si lodra, veshje dhe ushqime!        Ka edhe një ndarje të izoluar për t’i mbajtur ushqimet të freskëta.

  Luna është e lehtë për t’u pastruar dhe zgjat shumë; është i mirë për bebushat tuaj që po rriten, si dhe për tokën tonë! Çanta “My First Pac Pac” është e rregullueshme dhe mund të zgjatet ose të zvogëlohet për fëmijë 3 vjeç e lart.

  Njëbrirëshi Luna i adhuron yjet! Mund ta gjeni teksa blegëron nëpër fusha në Kaliforninë e Veriut në një natë me hënë! Gjërat e preferuara të saj janë astronomia, tortat me karrotë dhe vrapimi në plazh.

   

  Përmes dizajnit të çantave tona Pac Pacs synojmë të rrisim përfitimet terapeutike të objekteve kalimtare në aventurat e përditshme, duke ofruar një mik që ju përfaqafon e që mbështet mirëqenien emocionale dhe pavarësinë, duke mbajtur njëkohësisht si kutitë e drekës, ashtu dhe librat.

 • My First Pac Pac NOAH 7880,00 L

  Sill një mik në shkollë çdo ditë dhe ky mik është “My First Pac Pac!”  Ky mik i adhurueshëm nga Kalifornia është gati për ta bërë mësimin argëtues. Ndarjet me mbushje kanë hapësirë për shumë gjëra si lodra, veshje dhe ushqime!        Ka madje një ndarje të izoluar për t’i mbajtur ushqimet të freskëta.

  Noah jep edhe përqafime shumë të ngrohta!  Ai dhe familia e tij jetojnë në pyllin Redwood të Kalifornisë. Gjërat e preferuara të tij janë qëndrueshmëria, boronicat e freskëta dhe peshkimi.

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories