• Laban 1-2-3 Sip! (Aqua) 2300,00 L

  Gota 1-2-3 Sip! me Little Ghost Laban Aqua

  Miniware dhe Little Ghost Laban janë bashkuar në një partneritet emocionues ku kombinojnë përpjekjet e tyre për cilësi dhe dizajn me në fokus fëmijët. Ky bashkëpunim kombinon personazhin e dashur Lilla Spöket Laban nga literatura suedeze për fëmijë me produktet e qëndrueshme dhe tërheqëse për fëmijë të Miniware. Produktet tona më të mira Gota “1-2-3 Sip! për Fëmijë” dhe Gushorja/përparsja “Catch & Cover” janë zbukuruar tashmë me fantazmën më të mirë të botës dhe i shtojnë gëzimin dhe argëtimin ushqyerjes

 • Laban 1-2-3 Sip! (Cotton Candy) 2300,00 L

  Gota 1-2-3 Sip! me Little Ghost Laban COTTON CANDY

  Miniware dhe Little Ghost Laban janë bashkuar në një partneritet emocionues ku kombinojnë përpjekjet e tyre për cilësi dhe dizajn me në fokus fëmijët. Ky bashkëpunim kombinon personazhin e dashur Lilla Spöket Laban nga literatura suedeze për fëmijë me produktet e qëndrueshme dhe tërheqëse për fëmijë të Miniware. Produktet tona më të mira Gota “1-2-3 Sip! për Fëmijë” dhe Gushorja/përparsja “Catch & Cover” janë zbukuruar tashmë me fantazmën më të mirë të botës dhe i shtojnë gëzimin dhe argëtimin ushqyerjes

 • Laban 1-2-3 Sip! (Keylime) 2300,00 L

  Gota 1-2-3 Sip! me Little Ghost Laban Keylime

  Miniware dhe Little Ghost Laban janë bashkuar në një partneritet emocionues ku kombinojnë përpjekjet e tyre për cilësi dhe dizajn me në fokus fëmijët. Ky bashkëpunim kombinon personazhin e dashur Lilla Spöket Laban nga literatura suedeze për fëmijë me produktet e qëndrueshme dhe tërheqëse për fëmijë të Miniware. Produktet tona më të mira Gota “1-2-3 Sip! për Fëmijë” dhe Gushorja/përparsja “Catch & Cover” janë zbukuruar tashmë me fantazmën më të mirë të botës dhe i shtojnë gëzimin dhe argëtimin ushqyerjes

 • Laban 1-2-3 Sip!(Toffee) 2300,00 L

  Gota 1-2-3 Sip! me Little Ghost Laban TOFFE

  Miniware dhe Little Ghost Laban janë bashkuar në një partneritet emocionues ku kombinojnë përpjekjet e tyre për cilësi dhe dizajn me në fokus fëmijët. Ky bashkëpunim kombinon personazhin e dashur Lilla Spöket Laban nga literatura suedeze për fëmijë me produktet e qëndrueshme dhe tërheqëse për fëmijë të Miniware. Produktet tona më të mira Gota “1-2-3 Sip! për Fëmijë” dhe Gushorja/përparsja “Catch & Cover” janë zbukuruar tashmë me fantazmën më të mirë të botës dhe i shtojnë gëzimin dhe argëtimin ushqyerjes

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Categories