• Sili pods – Pako me 2 kuti-tasë të vegjël 2 (Aqua) 1670,00 L

    Enët e dobishme për ushqime që nga puretë deri tek ushqimet e dorës dhe drekat!

    Tasët kuti janë enë të ndara në mënyrë të përkryer dhe të izoluara mirë për foshnjat që të shijojnë ushqimet në formë pureje ose qulli dhe ushqimet e dorës. Tasët e silikonit, të përshtatshëm për ushqime, janë të sigurt si në frigorifer, ashtu edhe në mikrovale për përgatitjen dhe ruajtjen e ushqimit.  Këto enë mund të përdoren më vete ose si shoqërues të përkryer me kutinë GrowBento!

  • Silipods – Pako me 2 kuti-tasë të vegjël 2 (Peach) 1670,00 L

    Enët e dobishme për ushqime që nga puretë deri tek ushqimet e dorës dhe drekat!

    Tasët kuti janë enë të ndara në mënyrë të përkryer dhe të izoluara mirë për foshnjat që të shijojnë ushqimet në formë pureje ose qulli dhe ushqimet e dorës. Tasët e silikonit, të përshtatshëm për ushqime, janë të sigurt si në frigorifer, ashtu edhe në mikrovale për përgatitjen dhe ruajtjen e ushqimit.  Këto enë mund të përdoren më vete ose si shoqërues të përkryer me kutinë GrowBento!

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories