• GrowBento (Chrome + Aqua) 5660,00 L

  Nga puretë tek kutia e drekës – kombino dhe përshtat vaktet për të gjitha moshat!

  Ky set me dy kuti-tasë të vegjël është ideal për fëmijët në lëvizje, nga foshnjat që eksplorojnë ushqimet pure te fëmijët më të mëdhenj që po ushqehen vetë. Kombinimi i kutisë GrowBento me kutitë-tasë të vegjël që nuk rrjedhin krijon hapësirë për një gamë të gjerë kombinimesh ushqimesh duke përfshirë edhe lëngje si supa e nxehtë dhe salcat. Materialet shumë të qëndrueshme zgjasin shumë dhe rriten së bashku me nevojat e fëmijëve tuaj, nga ushqimet e imëta të dorës deri tek ushqimet e drekës që mund të merren në shkollë.

 • GrowBento (Chrome +Grey) 5660,00 L

  Nga puretë tek kutia e drekës – kombino dhe përshtat vaktet për të gjitha moshat!

  Ky set me dy kuti-tasë të vegjël është ideal për fëmijët në lëvizje, nga foshnjat që eksplorojnë ushqimet pure te fëmijët më të mëdhenj që po ushqehen vetë. Kombinimi i kutisë GrowBento me kutitë-tasë të vegjël që nuk rrjedhin krijon hapësirë për një gamë të gjerë kombinimesh ushqimesh duke përfshirë edhe lëngje si supa e nxehtë dhe salcat. Materialet shumë të qëndrueshme zgjasin shumë dhe rriten së bashku me nevojat e fëmijëve tuaj, nga ushqimet e imëta të dorës deri tek ushqimet e drekës që mund të merren në shkollë.

 • GrowBento (Cotton Candy /Grey) 5660,00 L

  Nga puretë tek kutia e drekës – kombino dhe përshtat vaktet për të gjitha moshat!

  Ky set me dy kuti-tasë të vegjël është ideal për fëmijët në lëvizje, nga foshnjat që eksplorojnë ushqimet pure te fëmijët më të mëdhenj që po ushqehen vetë. Kombinimi i kutisë GrowBento me kutitë-tasë të vegjël që nuk rrjedhin krijon hapësirë për një gamë të gjerë kombinimesh ushqimesh duke përfshirë edhe lëngje si supa e nxehtë dhe salcat. Materialet shumë të qëndrueshme zgjasin shumë dhe rriten së bashku me nevojat e fëmijëve tuaj, nga ushqimet e imëta të dorës deri tek ushqimet e drekës që mund të merren në shkollë.

 • GrowBento (Snow/Aqua) 5660,00 L

  Nga puretë tek kutia e drekës – kombino dhe përshtat vaktet për të gjitha moshat!

  Ky set me dy kuti-tasë të vegjël është ideal për fëmijët në lëvizje, nga foshnjat që eksplorojnë ushqimet pure te fëmijët më të mëdhenj që po ushqehen vetë. Kombinimi i kutisë GrowBento me kutitë-tasë të vegjël që nuk rrjedhin krijon hapësirë për një gamë të gjerë kombinimesh ushqimesh duke përfshirë edhe lëngje si supa e nxehtë dhe salcat. Materialet shumë të qëndrueshme zgjasin shumë dhe rriten së bashku me nevojat e fëmijëve tuaj, nga ushqimet e imëta të dorës deri tek ushqimet e drekës që mund të merren në shkollë.

 • GrowBento (Snow/Peach) 5660,00 L

  Nga puretë tek kutia e drekës – kombino dhe përshtat vaktet për të gjitha moshat!

  Ky set me dy kuti-tasë të vegjël është ideal për fëmijët në lëvizje, nga foshnjat që eksplorojnë ushqimet pure te fëmijët më të mëdhenj që po ushqehen vetë. Kombinimi i kutisë GrowBento me kutitë-tasë të vegjël që nuk rrjedhin krijon hapësirë për një gamë të gjerë kombinimesh ushqimesh duke përfshirë edhe lëngje si supa e nxehtë dhe salcat. Materialet shumë të qëndrueshme zgjasin shumë dhe rriten së bashku me nevojat e fëmijëve tuaj, nga ushqimet e imëta të dorës deri tek ushqimet e drekës që mund të merren në shkollë.

 • Seti i drekë GrowBento (Chrome/Peach) 5660,00 L

  Nga puretë tek kutia e drekës – kombino dhe përshtat vaktet për të gjitha moshat!

  Ky set me dy kuti-tasë të vegjël është ideal për fëmijët në lëvizje, nga foshnjat që eksplorojnë ushqimet pure te fëmijët më të mëdhenj që po ushqehen vetë. Kombinimi i kutisë GrowBento me kutitë-tasë të vegjël që nuk rrjedhin krijon hapësirë për një gamë të gjerë kombinimesh ushqimesh
  duke përfshirë edhe lëngje si supa e nxehtë dhe salcat. Materialet shumë të qëndrueshme zgjasin shumë dhe rriten së bashku me nevojat e fëmijëve tuaj, nga ushqimet e imëta të dorës deri tek ushqimet e drekës që mund të merren në shkollë.

 • Seti i drekës GrowBento (Keylime/Grey) 5660,00 L

  Nga puretë tek kutia e drekës – kombino dhe përshtat vaktet për të gjitha moshat!

  Ky set me dy kuti-tasë të vegjël është ideal për fëmijët në lëvizje, nga foshnjat që eksplorojnë ushqimet pure te fëmijët më të mëdhenj që po ushqehen vetë. Kombinimi i kutisë GrowBento me kutitë-tasë të vegjël që nuk rrjedhin krijon hapësirë për një gamë të gjerë kombinimesh ushqimesh duke përfshirë edhe lëngje si supa e nxehtë dhe salcat. Materialet shumë të qëndrueshme zgjasin shumë dhe rriten së bashku me nevojat e fëmijëve tuaj, nga ushqimet e imëta të dorës deri tek ushqimet e drekës që mund të merren në shkollë.

 • Seti i drekës GrowBento (Snow/Grey) 5660,00 L

  Nga puretë tek kutia e drekës – kombino dhe përshtat vaktet për të gjitha moshat!

  Ky set me dy kuti-tasë të vegjël është ideal për fëmijët në lëvizje, nga foshnjat që eksplorojnë ushqimet pure te fëmijët më të mëdhenj që po ushqehen vetë. Kombinimi i kutisë GrowBento me kutitë-tasë të vegjël që nuk rrjedhin krijon hapësirë për një gamë të gjerë kombinimesh ushqimesh
  duke përfshirë edhe lëngje si supa e nxehtë dhe salcat. Materialet shumë të qëndrueshme zgjasin shumë dhe rriten së bashku me nevojat e fëmijëve tuaj, nga ushqimet e imëta të dorës deri tek ushqimet e drekës që mund të merren në shkollë.

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories