• Sandwich Plate Lavander 1650,00 L

  Ndarësja inteligjente është e shkëlqyeshme si shtesë për pjatën tuaj të sanduiçit tuaj ose si pjatë më vete, e përsosur për të vegjlit që dëshirojnë t’i kenë të gjitha gjërat në vendin e duhur! Super e lehtë për t’u vendosur ose hequr shpejt kur është e nevojshme, ndarësja inteligjente krijon mundësi të hapur për të gjitha llojet e ushqimeve, gjendjet emocionale të momenit dhe bebat e ndryshëm. Me silikonin e klasës ushqimore garantohet pastrimi i lehtë dhe i shpejtë.

 • Smart Divider (Ndarësja inteligjente) (Aqua) 1650,00 L

  Ndarësja inteligjente është e shkëlqyeshme si shtesë për pjatën tuaj të sanduiçit tuaj ose si pjatë më vete, e përsosur për të vegjlit që dëshirojnë t’i kenë të gjitha gjërat në vendin e duhur! Super e lehtë për t’u vendosur ose hequr shpejt kur është e nevojshme, ndarësja inteligjente krijon mundësi të hapur për të gjitha llojet e ushqimeve, gjendjet emocionale të momenit dhe bebat e ndryshëm. Me silikonin e klasës ushqimore garantohet pastrimi i lehtë dhe i shpejtë.

 • Smart Divider (Ndarësja inteligjente) (Cotton Candy) 1650,00 L

  Ndarësja inteligjente është e shkëlqyeshme si shtesë për pjatën tuaj të sanduiçit tuaj ose si pjatë më vete, e përsosur për të vegjlit që dëshirojnë t’i kenë të gjitha gjërat në vendin e duhur! Super e lehtë për t’u vendosur ose hequr shpejt kur është e nevojshme, ndarësja inteligjente krijon mundësi të hapur për të gjitha llojet e ushqimeve, gjendjet emocionale të momenit dhe bebat e ndryshëm. Me silikonin e klasës ushqimore garantohet pastrimi i lehtë dhe i shpejtë.

 • Smart Divider (Ndarësja inteligjente) (Keylime) 1650,00 L

  Ndarësja inteligjente është e shkëlqyeshme si shtesë për pjatën tuaj të sanduiçit tuaj ose si pjatë më vete, e përsosur për të vegjlit që dëshirojnë t’i kenë të gjitha gjërat në vendin e duhur! Super e lehtë për t’u vendosur ose hequr shpejt kur është e nevojshme, ndarësja inteligjente krijon mundësi të hapur për të gjitha llojet e ushqimeve, gjendjet emocionale të momenit dhe bebat e ndryshëm. Me silikonin e klasës ushqimore garantohet pastrimi i lehtë dhe i shpejtë.

 • Smart Divider (Ndarësja inteligjente) (Peach) 1650,00 L

  Ndarësja inteligjente është e shkëlqyeshme si shtesë për pjatën tuaj të sanduiçit tuaj ose si pjatë më vete, e përsosur për të vegjlit që dëshirojnë t’i kenë të gjitha gjërat në vendin e duhur! Super e lehtë për t’u vendosur ose hequr shpejt kur është e nevojshme, ndarësja inteligjente krijon mundësi të hapur për të gjitha llojet e ushqimeve, gjendjet emocionale të momenit dhe bebat e ndryshëm. Me silikonin e klasës ushqimore garantohet pastrimi i lehtë dhe i shpejtë.

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories