• Cereal Bowl Set (Vanilla/Aqua) 2730,00 L

  Prezantimi i tasit të drithërave ose frutabe për ata që sapo kanë filluar të vetë-ushqehen.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira shtesë dhe këndet e lehta për lugët i japin vogëlushëve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba që fiksohet me ngjitje mban gjithçka në vend.

 • Cereal Bowl Set (Vanilla/Cotton Candy) 2730,00 L

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira shtesë dhe këndet e lehta për lugët i japin vogëlushëve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba që fiksohet me ngjitje mban gjithçka në vend.

 • Cereal Bowl Set (Vanilla/Grey) 2730,00 L

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira shtesë dhe këndet e lehta për lugët i japin vogëlushëve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba që fiksohet me ngjitje mban gjithçka në vend.

 • Cereal Bowl Set (Vanilla/Keylime) 2730,00 L

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira shtesë dhe këndet e lehta për lugët i japin vogëlushëve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba që fiksohet me ngjitje mban gjithçka në vend.

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories