• First Bites Deluxe Set (Grey) 4830,00 L

  Prezantimi i setit “First Bites Deluxe” (kafshimet me kicat e parë) për fëmijët që vetëushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira ekstra dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë në tas u krijojnë bebeve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba me thithje, gushorja “Roll & Lock” (Mblidh dhe Mbyll) dhe luga trajnuese, të gjitha të prodhuara me silikon të butë të sigurt për ushqimet promovojnë eksplorimin e shëndetshëm dhe të sigurt.

 • First Bites Deluxe Set (Toffee) 4830,00 L

  Prezantimi i setit “First Bites Deluxe” (kafshimet me kicat e parë) për fëmijët që vetëushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira ekstra dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë në tas u krijojnë bebeve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba me thithje, gushorja “Roll & Lock” (Mblidh dhe Mbyll) dhe luga trajnuese, të gjitha të prodhuara me silikon të butë të sigurt për ushqimet promovojnë eksplorimin e shëndetshëm dhe të sigur

 • First Bites Deluxe Set (Toffee/Cotton Candy) 4830,00 L

  Prezantimi i setit “First Bites Deluxe” (kafshimet me kicat e parë) për fëmijët që vetëushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira ekstra dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë në tas u krijojnë bebeve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba me thithje, gushorja “Roll & Lock” (Mblidh dhe Mbyll) dhe luga trajnuese, të gjitha të prodhuara me silikon të butë të sigurt për ushqimet promovojnë eksplorimin e shëndetshëm dhe të sigurtë.

 • Seti “First Bites Deluxe Aqua” Seti “Kaçat e mia të para” (Deluxe/Aqua) 4830,00 L

  Prezantimi i setit “First Bites Deluxe” (kafshimet me kicat e parë) për fëmijët që vetëushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira ekstra dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë në tas u krijojnë bebeve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba me thithje, gushorja “Roll & Lock” (Mblidh dhe Mbyll) dhe luga trajnuese, të gjitha të prodhuara me silikon të butë të sigurt për ushqimet promovojnë eksplorimin e shëndetshëm dhe të sigurt. 

 • Seti “Kaçat e mia të para” Deluxe (Aqua/Key Lime) 4830,00 L

  Prezantimi i setit “First Bites Deluxe” (kafshimet me kicat e parë) për fëmijët që vetëushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira ekstra dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë në tas u krijojnë bebeve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba me thithje, gushorja “Roll & Lock” (Mblidh dhe Mbyll) dhe luga trajnuese, të gjitha të prodhuara me silikon të butë të sigurt për ushqimet promovojnë eksplorimin e shëndetshëm dhe të sigurt. 

 • Seti Deluxe “Kaçat e mia të para” (Cotton Candy) 4830,00 L

  Prezantimi i setit “First Bites Deluxe” (kafshimet me kicat e parë) për fëmijët që vetëushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura duke e zvogëluar rrëmujën në minimum! Hapësira ekstra dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë në tas u krijojnë bebeve hapësirë për të manovruar, ndërsa këmba me thithje, gushorja “Roll & Lock” (Mblidh dhe Mbyll) dhe luga trajnuese, të gjitha të prodhuara me silikon të butë të sigurt për ushqimet promovojnë eksplorimin e shëndetshëm dhe të sigurt. 

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories