• Pre2Pro (Blue Banana) 1890,00 L

  Nga periudha e para ushqyerjes me ushqim të fortë deri te vetë-ushqyerja e avancuar!

  Ky set inovativ përmban gjithçka që ju nevojitet për t’i mbështetur të vegjëlit tuaj nga të ngrënat e periudhës para ushqimit të fortë deri tek eksplorimi i vetë-ushqyerjes. Luga PRE është formuar dhe krijuar me kujdes për t’ju mundësuar t’ ushqeni fëmijët tuaj teksa i prezantoni ato për herë të parë me puretë dhe ushqimet e tjera të buta. Për të nisur me vetë-ushqyerjen dhe me kaçat më të mëdha, kaloni te luga PRO e projektuar për t’i ndihmuar fëmijët të eksplorojnë ushqimet e ngurta, si dhe të praktikojnë vetë-ushqyerjen.

 • Pre2Pro (Golden Boost) 1890,00 L

  Nga periudha e para ushqyerjes me ushqim të fortë deri te vetë-ushqyerja e avancuar!

  Ky set inovativ përmban gjithçka që ju nevojitet për t’i mbështetur të vegjëlit tuaj nga të ngrënat e periudhës para ushqimit të fortë deri tek eksplorimi i vetë-ushqyerjes. Luga PRE është formuar dhe krijuar me kujdes për t’ju mundësuar t’ ushqeni fëmijët tuaj teksa i prezantoni ato për herë të parë me puretë dhe ushqimet e tjera të buta. Për të nisur me vetë-ushqyerjen dhe me kaçat më të mëdha, kaloni te luga PRO e projektuar për t’i ndihmuar fëmijët të eksplorojnë ushqimet e ngurta, si dhe të praktikojnë vetë-ushqyerjen.

 • Pre2Pro (Green Energy) 1890,00 L

  Nga periudha e para ushqyerjes me ushqim të fortë deri te vetë-ushqyerja e avancuar!

  Ky set inovativ përmban gjithçka që ju nevojitet për t’i mbështetur të vegjëlit tuaj nga të ngrënat e periudhës para ushqimit të fortë deri tek eksplorimi i vetë-ushqyerjes. Luga PRE është formuar dhe krijuar me kujdes për t’ju mundësuar t’ ushqeni fëmijët tuaj teksa i prezantoni ato për herë të parë me puretë dhe ushqimet e tjera të buta. Për të nisur me vetë-ushqyerjen dhe me kaçat më të mëdha, kaloni te luga PRO e projektuar për t’i ndihmuar fëmijët të eksplorojnë ushqimet e ngurta, si dhe të praktikojnë vetë-ushqyerjen.

 • Pre2Pro (Pink Antioxidant) 1890,00 L

  Nga periudha e para ushqyerjes me ushqim të fortë deri te vetë-ushqyerja e avancuar!

  Ky set inovativ përmban gjithçka që ju nevojitet për t’i mbështetur të vegjëlit tuaj nga të ngrënat e periudhës para ushqimit të fortë deri tek eksplorimi i vetë-ushqyerjes. Luga PRE është formuar dhe krijuar me kujdes për t’ju mundësuar t’ ushqeni fëmijët tuaj teksa i prezantoni ato për herë të parë me puretë dhe ushqimet e tjera të buta. Për të nisur me vetë-ushqyerjen dhe me kaçat më të mëdha, kaloni te luga PRO e projektuar për t’i ndihmuar fëmijët të eksplorojnë ushqimet e ngurta, si dhe të praktikojnë vetë-ushqyerjen.

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories