• Training Spoon 2-pack ( Aqua + Grey) 1575,00 L

  Seti me lugë trajnuese (Grey/Aqua)

  Seti perfekt për fëmijët që sapo kanë filluar të ushqehen; lugët janë projektuar të ndihmojnë në zhvillimin dhe praktikimin e aftësive motorike të holla të nevojshme për vetëushqyerje, por me material më të butë dhe të manovrueshëm. Silikoni i cilësisë më të lartë i klasës ushqimore ndihmon të shmangien e lëndimeve gjatë kohës që fëmijët provojnë të hanë kafshatat e tyre të para. Kanë edhe një avantazh shtesë për prindërit pasi këto lugë nuk shkaktojnë tinguj të fortë gjatë përdorimit :)

 • Training Spoon 2-pack (Grey/Peach)

  Seti me lugë trajnuese (Grey/Peach)

  Seti perfekt për fëmijët që sapo kanë filluar të ushqehen; lugët janë projektuar të ndihmojnë në zhvillimin dhe praktikimin e aftësive motorike të holla të nevojshme për vetëushqyerje, por me material më të butë dhe të manovrueshëm. Silikoni i cilësisë më të lartë i klasës ushqimore ndihmon të shmangien e lëndimeve gjatë kohës që fëmijët provojnë të hanë kafshatat e tyre të para. Kanë edhe një avantazh shtesë për prindërit pasi këto lugë nuk shkaktojnë tinguj të fortë gjatë përdorimit :)

 • Training Spoon 2-pack (Grey+Cotton Candy) 1575,00 L

  Seti me lugë trajnuese (Grey+Cotton Candy)

  Seti perfekt për fëmijët që sapo kanë filluar të ushqehen; lugët janë projektuar të ndihmojnë në zhvillimin dhe praktikimin e aftësive motorike të holla të nevojshme për vetëushqyerje, por me material më të butë dhe të manovrueshëm. Silikoni i cilësisë më të lartë i klasës ushqimore ndihmon të shmangien e lëndimeve gjatë kohës që fëmijët provojnë të hanë kafshatat e tyre të para. Kanë edhe një avantazh shtesë për prindërit pasi këto lugë nuk shkaktojnë tinguj të fortë gjatë përdorimit :)

 • Training Spoon 2-pack (Grey+Keylime) 1575,00 L

  Seti me lugë trajnuese (Grey+Keylime)

  Seti perfekt për fëmijët që sapo kanë filluar të ushqehen; lugët janë projektuar të ndihmojnë në zhvillimin dhe praktikimin e aftësive motorike të holla të nevojshme për vetëushqyerje, por me material më të butë dhe të manovrueshëm. Silikoni i cilësisë më të lartë i klasës ushqimore ndihmon të shmangien e lëndimeve gjatë kohës që fëmijët provojnë të hanë kafshatat e tyre të para. Kanë edhe një avantazh shtesë për prindërit pasi këto lugë nuk shkaktojnë tinguj të fortë gjatë përdorimit :)

 • Training Spoon 2-pack (Grey+Lavender) 1575,00 L

  Seti me lugë trajnuese (Grey+LAVANDER)

  Seti perfekt për fëmijët që sapo kanë filluar të ushqehen; lugët janë projektuar të ndihmojnë në zhvillimin dhe praktikimin e aftësive motorike të holla të nevojshme për vetëushqyerje, por me material më të butë dhe të manovrueshëm. Silikoni i cilësisë më të lartë i klasës ushqimore ndihmon të shmangien e lëndimeve gjatë kohës që fëmijët provojnë të hanë kafshatat e tyre të para. Kanë edhe një avantazh shtesë për prindërit pasi këto lugë nuk shkaktojnë tinguj të fortë gjatë përdorimit :)

 • Training Spoon 2-pack (Toffe/Cotton Candy) 1575,00 L

  Seti me lugë trajnuese (Toffe/Cotton Candy)

  Seti perfekt për fëmijët që sapo kanë filluar të ushqehen; lugët janë projektuar të ndihmojnë në zhvillimin dhe praktikimin e aftësive motorike të holla të nevojshme për vetëushqyerje, por me material më të butë dhe të manovrueshëm. Silikoni i cilësisë më të lartë i klasës ushqimore ndihmon të shmangien e lëndimeve gjatë kohës që fëmijët provojnë të hanë kafshatat e tyre të para. Kanë edhe një avantazh shtesë për prindërit pasi këto lugë nuk shkaktojnë tinguj të fortë gjatë përdorimit :)

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Categories