• First Bites Set (Grey) 3480,00 L

  Prezantimi i setit fillestar “First Bites” (kaçat e mia të para) për fëmijët që vetë-ushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura. Hapësira e madhe dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë u japin të vegjëlve mundësi për të manovruar me gishtat e tyre të vegjël dhe lugët e pirunjtë, duke nxitur kështu vetë-ushqyerjen.

   

  Seti përfshin:

  • 1x tas për drithëra
  • 1x kapak silikoni
  • 1x lugë trajnuese
  • 1x këmbë të çmontueshme që fiksohet me thithje

   

  Arsyet pse e dashurojmë këtë set:

  • Këmba e çmontueshme që fiksohet mbi sipërfaqe të ndryshme përmes thithjes ndihmon në ndërtimin e aftësive të ushqyerit dhe ndryshon teksa të vegjlit rriten
  • Me kapakun e silikonit ka më pak rrëmujë dhe ruajtja e ushqimeve bëhet më e lehtë
  • Materiale të sigurta për tokën dhe familjen, të biodegradueshme, praktike dhe të sigurta për  ushqimet
  • Sistemohen dhe vendosen lehtësisht në rafte
  • I sigurt për përdorim në lavastovilje
  • Seti i përkryer fillestar për vetë-ushqyesit ekologjikë

   

  Materialet

  • tasi/materiale me me bazë bimore, të biodegradueshme dhe PLA pa naftë
  • këmba me thithje, kapaku dhe luga trajnuese/ 100% silikon i sigurt për ushqimet

   

  Përmasat

  • tasi /5 x 2.24(H)
  • tasi me kapakun dhe këmbën me thithje / 5.24 x 5.71 x 2.36(H)
  • luga / 1.32 x 5.35 x 0.93(H)

  Udhëzime përdorimi

  Pastrimi:

  Produktet Miniware mund të lahen në lavastovilje. Për shtimin e jetëgjatësisë së produktit, shmangi përdorimin e opsionit të tharjes me nxehtësi, nëse lavastovilja juaj e ka një të tillë. Rekomandojmë fshirjen me leckë pas larjes dhe me pas tharjen në ambient të hapur. Në rast larjeje me dorë, mund të përdorni një sfungjer të rregullt të butë pasi sipërfaqja e produktit mund të gërvishtet nga sfungjeri i ashpër. Nuk rekomandohet leshi i çelikut.

  Mikrovala:

  Sigurohuni të mbushni gotën/tasin etj. të paktën në sasinë prej 3/4 ose më shumë; vendosni nxehtësi normale ose më pak se normale dhe ngroheni jo më shumë se një minutë. Përdorimi i temperaturave më të larta dhe/ose për më gjatë se një minutë mund të shkaktojë dëmtim të përhershëm të produktit tuaj Miniware! Rekomandojmë futjen në mikrovalë të ushqimit në një enë tjetër përpara përdorimit të produkteve Miniware për të ushqyer fëmijët tuaj; kjo garanton edhe ftohjen e ushqimit dhe shmang djegien e gojës së fëmijës. Produktet tona të sigurta dhe praktike për ushqimin prej SILIKONI janë të përkryera për përdorim në mikrovalë. Produktet prej çeliku nuk janë të sigurta për përdorim në mikrovalë.

 • First Bites Set (Toffee) 3480,00 L

  Prezantimi i setit fillestar “First Bites” (kaçat e mia të para) për fëmijët që vetë-ushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura. Hapësira e madhe dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë u japin të vegjëlve mundësi për të manovruar me gishtat e tyre të vegjël dhe lugët e pirunjtë, duke nxitur kështu vetë-ushqyerjen.

   

  Seti përfshin:

  • 1x tas për drithëra
  • 1x kapak silikoni
  • 1x lugë trajnuese
  • 1x këmbë të çmontueshme që fiksohet me thithje

   

  Arsyet pse e dashurojmë këtë set:

  • Këmba e çmontueshme që fiksohet mbi sipërfaqe të ndryshme përmes thithjes ndihmon në ndërtimin e aftësive të ushqyerit dhe ndryshon teksa të vegjlit rriten
  • Me kapakun e silikonit ka më pak rrëmujë dhe ruajtja e ushqimeve bëhet më e lehtë
  • Materiale të sigurta për tokën dhe familjen, të biodegradueshme, praktike dhe të sigurta për  ushqimet
  • Sistemohen dhe vendosen lehtësisht në rafte
  • I sigurt për përdorim në lavastovilje
  • Seti i përkryer fillestar për vetë-ushqyesit ekologjikë

   

  Materialet

  • tasi/materiale me me bazë bimore, të biodegradueshme dhe PLA pa naftë
  • këmba me thithje, kapaku dhe luga trajnuese/ 100% silikon i sigurt për ushqimet

   

  Përmasat

  • tasi /5 x 2.24(H)
  • tasi me kapakun dhe këmbën me thithje / 5.24 x 5.71 x 2.36(H)
  • luga / 1.32 x 5.35 x 0.93(H)

  Udhëzime përdorimi

  Pastrimi:

  Produktet Miniware mund të lahen në lavastovilje. Për shtimin e jetëgjatësisë së produktit, shmangi përdorimin e opsionit të tharjes me nxehtësi, nëse lavastovilja juaj e ka një të tillë. Rekomandojmë fshirjen me leckë pas larjes dhe me pas tharjen në ambient të hapur. Në rast larjeje me dorë, mund të përdorni një sfungjer të rregullt të butë pasi sipërfaqja e produktit mund të gërvishtet nga sfungjeri i ashpër. Nuk rekomandohet leshi i çelikut.

  Mikrovala:

  Sigurohuni të mbushni gotën/tasin etj. të paktën në sasinë prej 3/4 ose më shumë; vendosni nxehtësi normale ose më pak se normale dhe ngroheni jo më shumë se një minutë. Përdorimi i temperaturave më të larta dhe/ose për më gjatë se një minutë mund të shkaktojë dëmtim të përhershëm të produktit tuaj Miniware! Rekomandojmë futjen në mikrovalë të ushqimit në një enë tjetër përpara përdorimit të produkteve Miniware për të ushqyer fëmijët tuaj; kjo garanton edhe ftohjen e ushqimit dhe shmang djegien e gojës së fëmijës. Produktet tona të sigurta dhe praktike për ushqimin prej SILIKONI janë të përkryera për përdorim në mikrovalë. Produktet prej çeliku nuk janë të sigurta për përdorim në mikrovalë.

 • First Bites Set (Vanilla/Grey) 3480,00 L

  Prezantimi i setit fillestar “First Bites” (kaçat e mia të para) për fëmijët që vetë-ushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura. Hapësira e madhe dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë u japin të vegjëlve mundësi për të manovruar me gishtat e tyre të vegjël dhe lugët e pirunjtë, duke nxitur kështu vetë-ushqyerjen.

   

  Seti përfshin:

  • 1x tas për drithëra
  • 1x kapak silikoni
  • 1x lugë trajnuese
  • 1x këmbë të çmontueshme që fiksohet me thithje

   

  Arsyet pse e dashurojmë këtë set:

  • Këmba e çmontueshme që fiksohet mbi sipërfaqe të ndryshme përmes thithjes ndihmon në ndërtimin e aftësive të ushqyerit dhe ndryshon teksa të vegjlit rriten
  • Me kapakun e silikonit ka më pak rrëmujë dhe ruajtja e ushqimeve bëhet më e lehtë
  • Materiale të sigurta për tokën dhe familjen, të biodegradueshme, praktike dhe të sigurta për  ushqimet
  • Sistemohen dhe vendosen lehtësisht në rafte
  • I sigurt për përdorim në lavastovilje
  • Seti i përkryer fillestar për vetë-ushqyesit ekologjikë

   

  Materialet

  • tasi/materiale me me bazë bimore, të biodegradueshme dhe PLA pa naftë
  • këmba me thithje, kapaku dhe luga trajnuese/ 100% silikon i sigurt për ushqimet

   

  Përmasat

  • tasi /5 x 2.24(H)
  • tasi me kapakun dhe këmbën me thithje / 5.24 x 5.71 x 2.36(H)
  • luga / 1.32 x 5.35 x 0.93(H)

  Udhëzime përdorimi

  Pastrimi:

  Produktet Miniware mund të lahen në lavastovilje. Për shtimin e jetëgjatësisë së produktit, shmangi përdorimin e opsionit të tharjes me nxehtësi, nëse lavastovilja juaj e ka një të tillë. Rekomandojmë fshirjen me leckë pas larjes dhe me pas tharjen në ambient të hapur. Në rast larjeje me dorë, mund të përdorni një sfungjer të rregullt të butë pasi sipërfaqja e produktit mund të gërvishtet nga sfungjeri i ashpër. Nuk rekomandohet leshi i çelikut.

  Mikrovala:

  Sigurohuni të mbushni gotën/tasin etj. të paktën në sasinë prej 3/4 ose më shumë; vendosni nxehtësi normale ose më pak se normale dhe ngroheni jo më shumë se një minutë. Përdorimi i temperaturave më të larta dhe/ose për më gjatë se një minutë mund të shkaktojë dëmtim të përhershëm të produktit tuaj Miniware! Rekomandojmë futjen në mikrovalë të ushqimit në një enë tjetër përpara përdorimit të produkteve Miniware për të ushqyer fëmijët tuaj; kjo garanton edhe ftohjen e ushqimit dhe shmang djegien e gojës së fëmijës. Produktet tona të sigurta dhe praktike për ushqimin prej SILIKONI janë të përkryera për përdorim në mikrovalë. Produktet prej çeliku nuk janë të sigurta për përdorim në mikrovalë.

 • Seti “My First Bites” (kaçat e mia të para) 3480,00 L

  Prezantimi i Isetit fillestar “First Bites” (kafshimet me kicat e parë) për fëmijët që vetëushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura. Hapësira e madhe dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë u japin të vegjëlve mundësi për të manovruar me gishtat e tyre të vegjël dhe lugët e pirunjtë, duke nxitur kështu vetë-ushqyerjen.

 • Seti “My First Bites” (kaçat e mia të para) (Keylime) 3480,00 L

  Prezantimi i Isetit fillestar “First Bites” (kafshimet me kicat e parë) për fëmijët që vetëushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura. Hapësira e madhe dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë u japin të vegjëlve mundësi për të manovruar me gishtat e tyre të vegjël dhe lugët e pirunjtë, duke nxitur kështu vetë-ushqyerjen.

 • Seti “My First Bites” (kaçat e mia të para) (Vanilla/Keylime) 3480,00 L

  Prezantimi i Isetit fillestar “First Bites” (kafshimet me kicat e parë) për fëmijët që vetëushqehen në mënyrë ekologjike.

  I krijuar duke pasur gjithmonë në mendje si nevojat e prindërve, ashtu edhe të fëmijëve, ky set fillestar u ofron fëmijëve që sapo kanë nisur të vetëushqehen një mënyrë natyrale për të mësuar aftësitë e duhura. Hapësira e madhe dhe këndet që lehtësojnë ngrënien me lugë u japin të vegjëlve mundësi për të manovruar me gishtat e tyre të vegjël dhe lugët e pirunjtë, duke nxitur kështu vetë-ushqyerjen.

Close Shporta
Close Lista e dëshirave
Close Parë së fundi
Close
Close
Categories